Promafour

Gefeliciteerd! U heeft het beste materiaal gevonden om het volgende project succesvol te bouwen. Promafour is de meest toegepaste plaat voor de bouw van omkasting in de haardenmarkt en dat is niet voor niks. Dankzij de gunstige combinatie van een aantal eigenschappen is Promafour de standaard.

Deze hoogwaardige plaat is langdurig hoogtemperatuurbestendig, zeer sterk, heeft een perfect glad oppervlak, is goed te verzagen en gemakkelijk en snel te monteren met schroeven of nieten op dubbelstroken “studs”, metalstud, aluminiumhoekprofielen etc. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer gunstig waardoor deze plaat marktleidend is.

Groot voordeel is dat m.b.v. deze plaat met zijn zeer gladde oppervlak stucadoren na bouw niet meer nodig is. Het project kan zonder stucadoren sausklaar worden opgeleverd.

In 12 mm dikte is deze plaat ook bij uitstek geschikt, als omkokering van rookgaskanalen. Belangrijk voor claims na brand; verzekeringsmaatschappijen hebben deze plaat voor deze toepassing in 12 mm dikte goedgekeurd

Medio 2009 ontwikkelde een vakman in het midden des lands, met een bescheiden bijrol van Frontech, een bouwmethode die nu steeds meer de standaard wordt in de branche. De fabrikant van Promafour, heeft dit overgenomen onder de noemer “Promafour systeem”.

Hieronder kunt u een uitgebreide instructiefilm zien