Wie zijn wij?

Frontech is sinds 2003 actief. Vanuit twee locaties beleveren wij de haardenbranche. Wij zijn ingericht voor levering aan professionele partijen. Kleine groep zeer gemotiveerde mensen.

Wat kunnen wij?

Wij leveren producten onder te verdelen in twee groepen;

  • Wij bedenken en produceren keramische stammen voor gashaarden. Tevens leveren en produceren wij wandpanelen voor op hout gestookte haarden. Deze in eigen huis geproduceerde groep producten wordt voornamelijk aan producenten van hout- en gashaarden geleverd.
  • Wij zijn distributeur van Promat BvbA voor Nederland. Wij leveren bouwplaten en isolatiematerialen aan bedrijven die met de best denkbare materialen goed en veilig een haard willen inbouwen Dankzij ruim 200 afnemers zijn wij hierin marktleider.

Onze missie/profiel

Wij streven altijd naar “beter”. Beter product, betere service, zo laag mogelijke prijs, zo hoog mogelijk realisme (stammen), zo eenvoudig mogelijke opzet etc.
Tevens streven wij naar uitbanning van levensgevaarlijk amateurisme in de bouw. Wij houden graag werkgelegenheid in Europa. Wij zijn wars van “franje”. Het gaat ons om de lange termijn waarbij wij wederzijds alles in redelijkheid tot stand willen brengen. Elke partij binnen de keten is van belang voor het slagen van de hele keten. Met tientallen jaren ervaring in huis blijven wij vernieuwen.